Lista e përdoruesve/IP adresave të bllokuara

Shko te: navigacion, kërko
Gjej një përdorues të bllokuar
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit
Kohë-caktimi Objektivi Skadon Administratori i bllokimit Parametrat e Bllokimit Arsyeja
19 prill 2018 15:33 217.73.137.158 (Diskuto) 19 korrik 2018 15:33
kanë mbetë 88 ditë, 22 orë dhe 17 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Fshirje e përmbajtjeve të faqeve
19 prill 2018 15:16 78.47.36.58 (Diskuto) 19 korrik 2018 15:16
kanë mbetë 88 ditë dhe 22 orë
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock i Alec McLaughlin
19 prill 2018 15:16 153.92.127.150 (Diskuto) 19 prill 2019 15:16
kanë mbetë 362 ditë, 21 orë dhe 59 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit abuse@hosthatch.com
19 prill 2018 14:15 188.213.243.109 (Diskuto) 19 korrik 2018 14:15
kanë mbetë 88 ditë, 20 orë dhe 58 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock i Udhes
18 prill 2018 22:02 79.106.113.2 (Diskuto) 18 maj 2018 22:02
kanë mbetë 27 ditë, 4 orë dhe 46 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme
18 prill 2018 22:00 79.106.209.38 (Diskuto) 18 maj 2018 22:00
kanë mbetë 27 ditë, 4 orë dhe 44 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdorim i fjalëve të pista
18 prill 2018 16:35 79.106.45.106 (Diskuto) 18 maj 2018 16:35
kanë mbetë 26 ditë, 23 orë dhe 18 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
18 prill 2018 16:33 46.99.6.112 (Diskuto) 2 maj 2018 16:33
kanë mbetë 10 ditë, 23 orë dhe 17 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme
17 prill 2018 18:04 217.73.142.48 (Diskuto) 1 maj 2018 18:04
kanë mbetë 10 ditë dhe 48 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme
17 prill 2018 18:03 Sibora hoxha (Diskuto | kontribute) 1 maj 2018 18:03
kanë mbetë 10 ditë dhe 47 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
17 prill 2018 16:20 217.73.133.79 (Diskuto) 24 prill 2018 16:20
kanë mbetë 2 ditë, 23 orë dhe 4 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme
17 prill 2018 00:13 Dedalia (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Pas rezultatit te checkuserit ne meta
16 prill 2018 16:50 185.190.132.15 (Diskuto) 16 maj 2018 16:50
kanë mbetë 24 ditë, 23 orë dhe 34 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdorim i fjalëve të pista
16 prill 2018 16:27 178.175.64.145 (Diskuto) 16 korrik 2018 16:27
kanë mbetë 85 ditë, 23 orë dhe 10 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Fshirje e përmbajtjeve të faqeve
16 prill 2018 02:13 Udha (Diskuto | kontribute) 16 korrik 2018 02:13
kanë mbetë 85 ditë, 8 orë dhe 57 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar Fshirje e përmbajtjeve të faqeve: mbas shume e shume paralajmerimesh
16 prill 2018 02:02 79.106.126.56 (Diskuto) 30 prill 2018 02:02
kanë mbetë 8 ditë, 8 orë dhe 46 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) vetëm anonimët, hapja e llogarive është bllokuar Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Sock i Hatakes dhe sulme personale ndaj perdoruesit Udha
14 prill 2018 19:33 GjonBdeku (Diskuto | kontribute) pakufi Liridon (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: https://meta.wikimedia.org/wiki/Steward_requests/Checkuser#Hatake@sq.wikipedia
11 prill 2018 01:06 217.73.133.82 (Diskuto) 11 maj 2018 01:06
kanë mbetë 19 ditë, 7 orë dhe 50 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) vetëm anonimët, hapja e llogarive është bllokuar Sock i hatakes
9 prill 2018 17:19 Qiqrra (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit I konfirmuar si sock ne meta (https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests/Checkuser&oldid=17926614)
9 prill 2018 15:08 185.56.250.54 (Diskuto) 23 prill 2018 15:08
kanë mbetë 1 ditë, 21 orë dhe 52 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme
6 prill 2018 14:54 79.106.95.51 (Diskuto) 6 maj 2018 14:54
kanë mbetë 14 ditë, 21 orë dhe 38 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdorim i fjalëve të pista
2 prill 2018 19:09 178.175.28.161 (Diskuto) 2 maj 2018 19:09
kanë mbetë 11 ditë, 1 orë dhe 53 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit  
27 mars 2018 19:47 213.163.125.249 (Diskuto) 27 prill 2018 19:47
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 30 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdorim i fjalëve të pista
27 mars 2018 19:39 79.98.113.53 (Diskuto) 27 prill 2018 19:39
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 23 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
27 mars 2018 19:36 79.106.108.54 (Diskuto) 27 prill 2018 19:36
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 20 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
27 mars 2018 19:35 95.107.224.197 (Diskuto) 27 prill 2018 19:35
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 19 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
27 mars 2018 19:29 141.8.201.106 (Diskuto) 27 prill 2018 19:29
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 13 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sulme personale ndaj përdoruesve të tjerë: Ky editim eshte i mjaftueshem per bllok https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Laz%C3%ABr_Radi&diff=prev&oldid=1853308
27 mars 2018 19:23 Cinephile-al (Diskuto | kontribute) 27 prill 2018 19:23
kanë mbetë 6 ditë, 2 orë dhe 6 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar Sulme personale ndaj përdoruesve të tjerë: Editime si ky https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Vito_Kapo&diff=prev&oldid=1853174 nuk kane vend ne sqwiki
26 mars 2018 02:18 185.62.174.235 (Diskuto) 26 prill 2018 02:18
kanë mbetë 4 ditë, 9 orë dhe 2 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sulme personale ndaj përdoruesve të tjerë
23 mars 2018 02:44 37.26.64.26 (Diskuto) 23 prill 2018 01:44
kanë mbetë 1 ditë, 8 orë dhe 27 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdorim i fjalëve të pista
22 mars 2018 03:22 79.137.150.19 (Diskuto) 22 prill 2018 02:22
kanë mbetë 9 orë dhe 6 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
21 mars 2018 22:42 79.171.53.86 (Diskuto) 21 prill 2018 21:42
kanë mbetë 4 orë dhe 26 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal
20 mars 2018 21:49 Milonjë (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock sipas vendimit ne Meta
20 mars 2018 18:51 46.19.228.2 (Diskuto) 20 qershor 2018 17:51
kanë mbetë 60 ditë dhe 34 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
13 mars 2018 06:01 95.107.160.18 (Diskuto) 13 qershor 2018 05:01
kanë mbetë 52 ditë, 11 orë dhe 45 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosje të përmbajtjeve vandale
9 mars 2018 14:14 Almustafà (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal
6 mars 2018 20:40 Llazgo (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Sock
4 mars 2018 02:25 Fapaf (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Qartesisht sock i Hatakes
27 shkurt 2018 22:33 Ch'hilli (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests%2FCheckuser&type=revision&diff=17779305&oldid=17779286
27 shkurt 2018 22:33 Flladitja (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests%2FCheckuser&type=revision&diff=17779305&oldid=17779286
19 shkurt 2018 22:51 Sijenimorebq (Diskuto | kontribute) pakufi Olsi (Diskuto | kontribute) autobllokimi është çaktivizuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Nofkë e papranueshme
19 shkurt 2018 18:09 Hormova (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Guri i proves per Hormoven eshte nese do hidhej e do editonte te Kasem Trebeshina. Kjo e kompleton kuadrin qe eshte sock i Hatakes. Hormova/Hatake: Lexo WP:FRESHSTAT ne enwiki. Bej 6 muaj pushim tani.
15 shkurt 2018 18:12 Perralla (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një përdoresi tjetër vandal: Qartesisht sock i Hatakes
13 shkurt 2018 01:39 79.106.126.251 (Diskuto) 13 maj 2018 00:39
kanë mbetë 21 ditë, 7 orë dhe 23 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një Përdoresi tjetër vandal
10 shkurt 2018 21:55 Bibëri (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një Përdoresi tjetër vandal
30 janar 2018 19:53 84.22.55.11 (Diskuto) 30 prill 2018 18:53
kanë mbetë 9 ditë, 1 orë dhe 36 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme: IP recidiv me bllokime te shumta
29 janar 2018 19:45 79.106.126.21 (Diskuto) 29 prill 2018 18:45
kanë mbetë 8 ditë, 1 orë dhe 29 minuta
1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Vendosja e informacioneve të rreme: Mbas bllokimit 1 muaj ne 2017, vazhdon vandalizma
23 janar 2018 00:08 Hatake (Diskuto | kontribute) pakufi Liridon (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Përdoruesi ishte i paralajmëruar fillimisht, për të krijuar një etikë redaktimi, mos rikthej dhe mos ndryshoj pa diskutuar më parë ndryshime të Përdoruesit:Udha, dhe përsëri e vazhdon.
20 janar 2018 20:30 Tin113 (Diskuto | kontribute) pakufi 1l2l3k (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock i https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/Alrax1
18 dhjetor 2017 23:33 Fukingusername (Diskuto | kontribute) pakufi Olsi (Diskuto | kontribute) hapja e llogarive është bllokuar, email është bllokuar, nuk mund të editohet faqja personale e diskutimit Sock puppet i një Përdoresi tjetër vandal
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit