Artikuj të shkurtër

Jump to navigation Jump to search

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (versione) ‎Rrahim Beqiri Roki ‎[0 byte]
 2. (versione) ‎Tahir efendi Thaçi ‎[0 byte]
 3. (versione) ‎Open Documents (Dokumente të hapura) ‎[0 byte]
 4. (versione) ‎1623 në literaturë ‎[13 byte]
 5. (versione) ‎Fatos Kryeziu ‎[20 byte]
 6. (versione) ‎Veton Asllani ‎[20 byte]
 7. (versione) ‎Lisa Gerrard ‎[20 byte]
 8. (versione) ‎Romana (Italia) ‎[20 byte]
 9. (versione) ‎Llojet e zhdukura në natyrë ‎[22 byte]
 10. (versione) ‎Llojet në rrezik kritik ‎[22 byte]
 11. (versione) ‎Llojet e cënuara ‎[22 byte]
 12. (versione) ‎Lloje jo të rrezikuara ‎[22 byte]
 13. (versione) ‎Papa Gregori XVI ‎[24 byte]
 14. (versione) ‎Të dhëna të pakta (Status) ‎[29 byte]
 15. (versione) ‎Diellza Kollgeci ‎[34 byte]
 16. (versione) ‎Macja e xhunglës ‎[35 byte]
 17. (versione) ‎Felinae ‎[35 byte]
 18. (versione) ‎Shkolla Hasan Prishtina ‎[37 byte]
 19. (versione) ‎Shkolla e Magjisë dhe Shtrigërisë "Hoguorts". ‎[38 byte]
 20. (versione) ‎Lista e fshatrave të Lezhës ‎[43 byte]
 21. (versione) ‎Perberesit e mjedisit natyror te Matit ‎[46 byte]
 22. (versione) ‎Ekuacionet e shkallës së parë ‎[47 byte]
 23. (versione) ‎28500 ‎[49 byte]
 24. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: Ë ‎[50 byte]
 25. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: LL ‎[50 byte]
 26. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: NJ ‎[50 byte]
 27. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: TH ‎[50 byte]
 28. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: ZH ‎[50 byte]
 29. (versione) ‎Rabat ‎[52 byte]
 30. (versione) ‎Lista e librave shqip: LL ‎[60 byte]
 31. (versione) ‎Vjeshta ‎[60 byte]
 32. (versione) ‎Lista e fëmijve të dheut të Ferizajit ‎[60 byte]
 33. (versione) ‎Lista e librave shqip: X ‎[61 byte]
 34. (versione) ‎Artan Grubi ‎[61 byte]
 35. (versione) ‎Lista e biografive sipas emrit: Ë ‎[62 byte]
 36. (versione) ‎Lista e biografive sipas emrit: LL ‎[62 byte]
 37. (versione) ‎Lista e biografive sipas emrit: NJ ‎[62 byte]
 38. (versione) ‎Lista e librave shqip: XH ‎[62 byte]
 39. (versione) ‎Lista e biografive sipas emrit ‎[63 byte]
 40. (versione) ‎Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: U ‎[63 byte]
 41. (versione) ‎Lista e librave shqip: Y ‎[63 byte]
 42. (versione) ‎Lista e librave shqip: Z ‎[63 byte]
 43. (versione) ‎Lista e librave shqip: ZH ‎[64 byte]
 44. (versione) ‎Lista e llojeve të kafshëve: NJ ‎[64 byte]
 45. (versione) ‎WCUGA editathons me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë/Dokumentimi ‎[64 byte]
 46. (versione) ‎Zenel Buzuku ‎[64 byte]
 47. (versione) ‎El Ala el Hadrami ‎[65 byte]
 48. (versione) ‎Maliq bin Dinar ‎[65 byte]
 49. (versione) ‎Maliq ibn Ashter ‎[65 byte]
 50. (versione) ‎Mugire ibn Shube ‎[65 byte]

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).