Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Sigurimi i cilësisë"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
== Detyra ==
Në sigurimin e cilësisë duhet të regjistrohen artikujt apo seksionet të cilët nuk përshtaten me pikat e strukturës në [[Wikipedia]]s. Kjo vlen veçanërisht për artikujt e rinj që janë krijuar nga shkrimtarë të papërvojë; gjithashtu mund të raportohen artikuj që ekzistojnë më gjatë. Nëqoftëse ju ndeshni në një artikull i cili nuk është i përshtatshëm me rregullat të [[Wikipedia]]s dhe nëse ju nuk nuk jeni në gjëndje t'a korrigjoni vetë atë, ju lutemi, përpara regjistrimit (propozimit për përmirësim), kontrolloni nëse ai ka shumë gabime, si në strukturë ashtu edhe në tekst, për shembull i mungon [[kategoria]], [[burimi]], mbishkrimi, lidhjet e jashtme apo [[referenca]] etj. Vetëm atëhere ju mund t'a propozoni për përmirsimpërmirësim artikullin.
 
== Stampa ==

Menyja e lëvizjeve