Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

Jump to navigation Jump to search
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
== Festivalet dhe paraqitjet nderkombetare ==
Pjesemarres ne shume festivale nderkombetare si dhe paraqitje te shumta ne skena nderkometare si:
Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Serbi, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovine, Slloveni, Hungari, Rumani, Poloni, Sllovaki, Çeki, Greqi, Itali, Gjermani, Zvicerr, France, Belgjike, Norvegji, Suedi, Angli, Egjipt, Kolumbi dhe Amerike.
 
== Film dhe TV ==
Anonymous user

Menyja e navigimit