Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Dhelpra dhe Qeni"

Jump to navigation Jump to search
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
 
Can anyone translate this into Albanian? [[Speciale:Kontributet/2600:1700:53F0:AD70:4C02:6726:7C7D:2114|2600:1700:53F0:AD70:4C02:6726:7C7D:2114]] 23 qershor 2020 23:20 (CEST)
|| Koka 6 gusht 2020 23:14 (CEST) Fabula ''Dhelpra dhe ujku'' do te ishte sintez anologe me ate ''Dhelpra dhe Qeni"" apo antiteze ...?

Menyja e navigimit