Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Astronomi06 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 31 tetor 2017 16:41 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Astronomi06 nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Ploteson kushtet, eshte aktiv dhe i pergjegjshem. Ne rritje.)
  • 7 mars 2017 23:14 Astronomi06 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 19 dhjetor 2016 00:13 Astronomi06 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user