Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Bdkes (diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 23:24 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Bdkes nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
  • 14 janar 2019 17:18 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Bdkes nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (redaktime te mira)