Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Birdie (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 26 prill 2017 11:19 Birdie Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 31 dhjetor 2016 00:06 Birdie Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Kontrollues në Kontrollues dhe autochecked user
  • 27 nëntor 2016 19:35 Liridon Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Birdie nga (asgjë) në Kontrollues