Përdoruesi:Birdie

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Këtij përdoruesi i pëlqejnë librat.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 17 vite, 11 muaj dhe 27 ditë.


Medalje
Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Francën në Wikipedia. Vazhdo kështu!