Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Euriditi (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Burokrat, Redaktorët, Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 27 tetor 2013 11:59 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Euriditi nga autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues, administrues dhe burokrat (Miratuar nga komuniteti 7Pro, 1Neu, 0Kun [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AAdministruesit&diff=1390984&oldid=1389687])
  • 17 maj 2013 11:53 Euriditi Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor, Kontrollues dhe administrues në Redaktor, Kontrollues, administrues dhe autochecked user
  • 10 mars 2012 23:08 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Euriditi nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Miratuar nga komuniteti [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AAdministruesit&diff=1105453&oldid=1094510])
  • 4 dhjetor 2010 17:11 Euriditi Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Euriditi nga Kontrollues në Kontrollues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 19 nëntor 2010 16:11 Mikullovci11 Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Euriditi nga (asgjë) në Kontrollues