Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Gentius (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 21 tetor 2014 01:35 Gentius diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 29 nëntor 2012 15:15 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Gentius nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Perkushtim ne wikipedia.)