Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Lludha (diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 19:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Lludha nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
  • 17 korrik 2018 17:22 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Lludha nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues
  • 17 korrik 2018 12:09 Lludha diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor në Redaktor dhe autochecked user
  • 18 qershor 2018 15:15 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Lludha nga (asgjë) në Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, faleminderit per kontributet)