Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Tëfcí (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 1 shtator 2013 21:05 Tëfcí Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor, Kontrollues dhe administrues në Redaktor, Kontrollues, administrues dhe autochecked user
  • 1 korrik 2011 21:58 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tëfcí nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Miratuar [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AAdministruesit&action=historysubmit&diff=976978&oldid=966227])
  • 28 nëntor 2010 14:00 Tëfcí Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tëfcí nga Kontrollues në Kontrollues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 28 nëntor 2010 13:17 Mikullovci11 Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tëfcí nga (asgjë) në Kontrollues