Të gjithë regjistrat

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 19 maj 2022 22:16 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Bader Antar (përmbajtja ishte: '{{Infobox writer | name = Bader Antar | image = | caption = | name i lindjës = Bader Antar | birth_date = 24 shkurt 1996 | birth_place = Marok, Marok {{flagicon|Morocco}} | pseudonym = | nationality = | genre = Poezi | website = }} '''Bader Antar''' i lindur (1996) është një Krijues Artist-Dixhital në Rabat, Marok. == Biografia == Bader Antar është një Krijues Artist-Dixhital i njohur si Antart. ai punoi d...')
 • 19 maj 2022 12:44 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Djmscream (përmbajtja ishte: '{{delete|Nonsense}}Dj Mscream is the leader of the old generation of DJs in Kosovo,After 14 years on the scene, he has a big international experience, 3 year summer resindency on the party At Montenegro and 2 performances on Many Festivals At Albania,Kosovo,Montenegro, in 2018 and 2019. Back home, he is recognized for promoting and playing the freshest music, his party rocking skills and shows filled with positive vibes as well as collaboration with artists and DJs from d...')
 • 19 maj 2022 12:44 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Engjell Berisha (sipermarres) (përmbajtja ishte: '{{delete|Cross-wiki spam}} {{Infobox musical artist|bgcolour=orange|emri=Engjell Berisha|foto=engjizfoto.jpg|pseudonim=Engjiz|lindja=12 Shtator Ferizaj Kosovë|prejardhja={{flagicon|Kosovo}} Kosovo {{flagicon|United States}} Shtete e Bashkuara|profesioni={{hlist|Sipermarres|Artist|Producent}}|zhanri={{hlist|Lo-Fi|Hip hop|R&B}}|label=BlueEcom Digital|vite aktiv=2010 - I Pranishëm|instrument={{hlist|Vokal|Piano|Kitare}}|titulli=Engjell Berisha ne 2019...')
 • 19 maj 2022 12:44 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen ESPN (përmbajtja ishte: '<ref>{{Cite book|last=Spain|first=Espn|url=Lol|title=Eessppnn|publisher=Rosenberg & Sellier|pages=7–12}}</ref> {{grise}}')
 • 19 maj 2022 12:43 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Emancipohem (përmbajtja ishte: '1. Çlirohem nga varësia e dikujt a e diçkaje, fitoj të drejtat që më përkasin. 2. Flak tej paragjykimet, besimet e kota etj. që më ndrydhin mendimin e më pengojnë të zhvillohem e të veproj si pjesëtar i një shoqërie të përparuar. {{grise|Shënim fjalori}}')
 • 19 maj 2022 12:43 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Elio Deejay (përmbajtja ishte: '{{delete|Cross-wiki spam}} {{pezullo-grisjen}} referenca te sakta nga burime zyrtare 'Top Channel' Albania {{Infobox musical artist|foto=|lindja={{Birth date and age|df=yes|20|4|1994}}|zhanri={{flatlist| * House * Electronic }}|instrument={{flatlist| * Sintisajzeri * Digital audio workstation * Keyboards }}|vite aktiv=2009–present|emri i vërtetë=Eljo Muzhaqi|titulli=Elbasan 2020|prejardhja=Elbasan, {{ALB}}}} '''Eljo Muzh...')
 • 19 maj 2022 12:42 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Brigadekomarlaheightsbng (Reklamim: përmbajtja ishte: '{{Grise|1=Spam}} [https://www.brigadekomarlaheights.net.in/ Brigade Komarla Heights] is a private condo local area with 2 BHK and 3 BHK lodging units. Situated in Padmanabhanagar, South Bangalore, probably the most established suburb. This extravagance pre-dispatch project, "Komarla Heights", is coming up in the superb region. Detachment Group is a prestigious engineer in south India. It has 35+ long periods of involvement with an enhanced portfolio with broad a...)
 • 19 maj 2022 12:42 Tëfcí diskuto kontributecreated faqe Françeska Hysi (Faqe e re: '''Françeska Hysi''' është një aktore dhe regjizore shqiptare. Fama e saj filloi të rritej pas debutimit të saj në filmin "Drejt fundit". == Jeta == Françeska Hysi<ref>{{Cite web|url=https://albaniandubs.weebly.com/franceska-hysi.html|title=albaniandubs}}</ref> ka lindur në Tiranë, më 10 Maj të vitit 1993. Studimet e larta i kreu në “Universiteti i Arteve të Bukura” Tiranë, në Fakultetin e Artit Skenik, dega “Regjisure” dhe në nivelin Master për “Reg...)
 • 19 maj 2022 12:40 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:FranceskaHysi (përmbajtja ishte: '{{delete|spam}} Françeska Hysi është një aktore dhe regjizore shqiptare shumë e talentuar e cila ka spikatur në shumë filma dhe shfaqje teatrale. Fama e saj filloi të rritej pas debutimit të saj në filmin "Drejt fundit", ku në të cilin u vu re talenti i saj i jashtëzakonshëm edhe në aktrim. == Biblography == Françeska Hysi<ref>{{Cite web|url=https://albaniandubs.weebly.com/franceska-hysi.html|title=albaniandubs}}</ref> ka lindur në Tiranë, më 10 Maj t...')
 • 19 maj 2022 12:37 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Sadullah Bajrami (përmbajtja ishte: '{{delete|Spam}} __NOINDEX__Sadullah Bajrami është ndër hoxhallarët më eminent dhe më me dituri ne trojet tona. I lindur vitin 1973 në Kumanovë (MKD). U rrit në fshatin Opajë, kështu që e përfundojë shkollën fillore me suksese. Pas shkollës së fillore, e marri guximin dhe qysh prej moshës 15 vjeqar e la familjën e tij dhe të afërmit e tij dhe udhtojë në Turki në qytetin Bursa, ku atje kishte disa nga të afërmit që jetojshin dhe punojshin atje. D...')
 • 19 maj 2022 12:37 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Shaip S. Gllareva (përmbajtja ishte: '[https://president-ksgov.net/repository/docs/2018_12_31_131814_EVIDENCA_PER_DEKORATAT_E_DHENA_NGA_PRESIDENTI_HASHIM_THACI_-_Perditesuar_me_31_dhjetor_2018.pdf]<ref>{{Cite web|last=SADRIU|first=Presidente e Republikës së Kosovës-DR VJOSA OSMANI-|title=DR. VJOSA OSMANI - SADRIU - Presidente e Republikës së Kosovës|url=https://president-ksgov.net/|access-date=2022-04-08|website=Presidente e Republikës së Kosovës - DR. VJOSA OSMANI - SADRIU}}</ref> {{grise}}')
 • 19 maj 2022 12:37 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Emra musliman (përmbajtja ishte: '#REDIRECT Emra mysliman {{grise}}')
 • 19 maj 2022 12:37 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Slough (përmbajtja ishte: '{{delete|Vandalism}}Slough is a city in England if you were wondering this info is cap '''CAP''' ''what is cap'' cap is cap dont be mid be urself slough stay together')
 • 19 maj 2022 12:36 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Tatacarnatica (përmbajtja ishte: '{{delete|Spam}} __NOINDEX__[https://www.tatacarnatica.ind.in/ Tata Carnatica] is a residential real estate housing project by Tata Housing in Bangalore. The project is in the vicinity of offices and shopping centers. Tata Carnatica is a luxury pre-launch residential plotted development near Bangalore International Airport. This pre-engineered plot falls under the name and style ‘Swaram’. The residential property, influenced by Carnatica music, is called ‘Carnatica...')
 • 19 maj 2022 12:36 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Shpendi Topollajt (përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Shpendi Topollaj {{grise}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Hyllvegu" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:36 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Tamara Obrovak (përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Tamara Obrovac {{grise|gabim}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Hyllvegu" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:36 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Mihali-ventes (përmbajtja ishte: '{{delete|Spam or spambot}} '''''CRYPTOMONNAIES Bitcoin et des crypto-monnaies Le cours du bitcoin a franchi mardi le seuil symbolique des 10.000$, qu'il n'avait plus connu depuis septembre dernier. La monnaie virtuelle semble avoir bénéficié de l'effet coronavirus, même si des facteurs techniques sont aussi évoqués.''''' L 'année 2020 a commencé sur les chapeaux de roues pour le bitcoin, qui a bondi de 30% depuis le début de l'année et de 17% depuis le 2...')
 • 19 maj 2022 12:36 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen MCqasim (përmbajtja ishte: '{{delete|}} {{Infobox musical artist|image=File:MCqasim Logo.jpg|Name=MCqasim|birth_date=30 korrik 2000|Birth_name=Qasim Khalaf|Occupation=reper|Label=The-Source|Origin=gjermanisht|yearsactive=2020|birth_place=Bozan, Irak|land=}} '''Qasim Khalaf''' (lindur më 30 korrik 2000Kurdistan, Iraku), profesionalisht i njohur si '''MCqasim''', Është një reper gjerman me prejardhje Kurdët|k...')
 • 19 maj 2022 12:35 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Hypermedia (përmbajtja ishte: '{{Grise|1=Possible test page/machine translation}} World Wide Web (shkurt WWW ose the Web; Rrjeti gjithë botërorë) është një hapësirë informacioni ku dokumentet dhe burimet e tjera të internetit identifikohen nga Uniform Resource Locators (URLs), të ndërthurura nga lidhjet hypertext, dhe mund të arrihen nëpërmjet internetit.[1] Shkencëtari anglez Tim Berners-Lee krijoi World Wide Web në vitin 1989. Ai shkroi programin kompjuterik të shfletuesit të parë...')
 • 19 maj 2022 12:35 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Gjmnazi "Sllobodan Shkeroviq" (përmbajtja ishte: '#RIDREJTO Gjimnazi "Sllobodan Shkeroviq" {{grise}}')
 • 19 maj 2022 12:34 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Kategoria:Grupi i gjeneralëve (përmbajtja ishte: "{{Grise|gabim i imi}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Ikranjani" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:34 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Ismail Verlaçi (përmbajtja ishte: '#RIDREJTO Ismail Vërlaci {{grise|gabim}}')
 • 19 maj 2022 12:33 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Irfan Ceklkupa (përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Irfan Celkupa {{grise|gabim}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Hyllvegu" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:33 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Rrahim Sadiku (Reklamim: përmbajtja ishte: '{{Grise|asnje reference, teper shkrimtare paskemi pase}}{{Pp}} {{Pa referenca}} '''Rrahim Sadiku''' lindi në Komogllavë të Ferizajt më 1954. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, gjimnazin në Ferizaj, Degën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Universitetin e Prishtinës, ku ka mbaruar edhe studimet master. Si student fillon të merret me aktivitete ilegale kundër pushtimit jugosllav të trojeve shqiptare, duke shkruar, organizuar e propaganduar ide atdhetare e...')
 • 19 maj 2022 12:33 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Ishulli i Manit (përmbajtja ishte: '{{coord|54.15|N|04.30|W|source:wikidata|display=title}} {{Infoboks Shtete |EMRI = '''Ishulli i Manit''' |FIGURA-FLAMUR = Flag of the Isle of Mann.svg |FIGURA-FLAMUR-STRUKTURË = po |ARTIKUJ-FLAMUR = Flamuri i Ishullit të Manit |FIGURA-EMBLEMA = Coat of arms of the Isle of Man.svg |FIGURA-EMBLEMA-GJERËSIA = 110px |ARTIKUJ-EMBLEMA = Stema e Ishullit të Manit |MOTO = |GJUHA = An...')
 • 19 maj 2022 12:32 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Android L 4.5 (përmbajtja ishte: '{{delete|Test page}}Android L 4.5 tani quhet "Android Lollipop 5.0" Android L 4.5 u lëshua më 25 qershor 2014. Më 17 tetor 2014 Android L 4.5 filloi të quhej zyrtarisht Android Lollipop 5.0.')
 • 19 maj 2022 12:32 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Android 1.0 Apple Pie (përmbajtja ishte: '{{delete|Test page}}Android 1.0 i koduar "Apple Pie". Ky është versioni i parë komercial i sistemit operativ celular Android i lëshuar në shtator 2008.')
 • 19 maj 2022 12:32 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Adelina Xhafa (përmbajtja ishte: '{{delete|Wrong language}} Adelina Xhafa (1951), played the role of Katrin, protagonist of the movie "Why beat the drum" according to the novel "The Wedding" by the writer Ismail Kadarè, in 1968. It was selected among hundreds of female students from the higher institutes of Tirana. Later she graduated in construction engineering and worked in the National Institute of Urban Planning and Architecture. Since 1990 he lives in Italy where he continued in his field of studies...')
 • 19 maj 2022 12:31 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Albert ajnshtajni thënie (përmbajtja ishte: '{{grise}} • Dy gjëra janë të pafundme: universi dhe marrëzia njerëzore; dhe nuk jam i sigurt për universin. • Ka vetëm dy mënyra për të jetuar jetën tuaj. Njëra është sikur asgjë nuk është një mrekulli. Tjetra është sikur gjithçka është një mrekulli. • Imagjinata eshte me e rendesishme se dija. Njohuritë janë të kufizuara. Imagjinata rrethon botën • Nëse nuk mund t'ia shpjegoni një gjashtë vjeçarit, nuk e kuptoni vetë • Nës...')
 • 19 maj 2022 12:31 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Shkelqim berberi (Reklamim: përmbajtja ishte: '{{delete|Wrong language}} {| class="wikitable" ! colspan="2" |Shkelqim Berberi |- !Born |April 15, 1996 (age 25) Gjakovë, Kosovo |- !Origin |Kosovo |- !Genres |Pop, folk pop |- !Occupation(s) |Singer |- !Years active |2016–present |} Shkelqim Berberi (born April 15, 1996) is an Albanian Pop artist who has been a success for a very short time. Shkelqim Berberi has been involved in art in general since his youth, in addition to music Shkelqim is also an actor wher...)
 • 19 maj 2022 12:31 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Sushy (Reklamim: përmbajtja ishte: '{{delete|Cross-wiki spam}} thumb|Sushy në 2014 '''Sushy''' ka lindur më 27 Janar 1981Milano, Italia. Emri i vërtetë është '''Susanna Rosaria Galimi''', është një kantautor dhe këngëtar italian. == Biografia == Lindur nga një baba nga Shtetet e Bashkuara që ishte i dhënë pas xhazit dhe një nënë italiane që ishte e dashur për piano, në një moshë shumë të re në 5 vjeç ajo filloi t...')
 • 19 maj 2022 12:30 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen KRAST.04 (përmbajtja ishte: '{{grise}} TIKTOKERI SHQIPETAR NGA KOSOVA KRAST.04 KRAST.04 (KRISTIJAN KU******) I LINDUR NE KORRIK 1991 NE NJE FSHAT TE PRIZRENIT FILLOJ JETEN E TI TE RRJETEVE SOCILAE ME [https://www.instagram.com/krast.04/?hl=en INSTAGRAM] ME KUNDERSHTIME NDAJ SERBVE TE CILET PRETENDOJNE QE KOSOVA ESHTE PJES E SERBIS APO ME PERSONA KRYSISHT SERB TE CILET OFENDOJ DHE MOHOJN PAVARSINE E REPUBLIKES SE KOSOVES KRAST.04 NUK NDALO ME KAQ RRITI FAMEN E TI NE RRJETIN TIKTOK ME EMRIN E...')
 • 19 maj 2022 12:30 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Panthera genus (përmbajtja ishte: "<noinclude>{{delete}}<noinclude/>" dhe i vetmi redaktor ishte "Punetor i Rregullt5" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:30 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Patxi Xabier Lezama Perier (përmbajtja ishte: '{{delete|appears to be a xwiki vanity article of self-promotion created by same IP address, deleted at major wikis, left at small and medium wikis. See m:Steward requests/Miscellaneous/2021-07# Evading, puppetteer, crosswiki spam}} {{pezullo-grisjen|https://www.wikidata.org/wiki/Q53537920}} {{Kutia Shkrimtar | name = Patxi Xabier Lezama Perier 200px | image = Skeda:Patxi Xabier Lezama Perier.j...')
 • 19 maj 2022 12:29 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Rimëkembja e Shtetit të Kastriotëve (përmbajtja ishte: '{{grise|pa referenca}} {{pa referenca}} {{për përmirësim}} == Jeta dhe veprimtaria e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut deri më 1443 == Gjergj Kastrioti lindi rreth vitit 1405. Ishte fëmija i parafundit në familjen me shumë fëmijë të Gjonit e të Vojsavës. Këta kishin katër djem (Stanishën, Reposhin, Konstandinin e Gjergjin) dhe pesë vajza (Marën, Jellën, Angjelinën, Vlajkën e Mamicën). Kur lindi Gjergji, i at...')
 • 19 maj 2022 12:28 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Brakele del bankio (përmbajtja ishte: '{{grise}} Skropete tumos Elmete tumos Jagar ben le Opte le justa Omle le tj4r G7o5a ta pele Jete le tumos Elmete tumos 117px 117px 117px 117px 117px 117px 117px File...')
 • 19 maj 2022 12:28 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Mimoza Thaqi (përmbajtja ishte: "{{grise|author}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Abdylil" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:28 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Drejtues (përmbajtja ishte: '1. Ai që organizon e drejton punën a veprimtarinë e një ndërmarrjeje, të një institucioni, të një organizate etj.; ai që u tregon të tjerëve rrugën për të arritur një qëllim; ai që qëndron në krye të punëve, ai që drejton në një fushë të veprimtarisë; udhëheqës. Drejtues i aftë (i zoti). Drejtues politik (ushtarak, artistik). Drejtuesit e brigadës (e ndërmarrjes, e shtëpisë së kulturës ...). Drejtuesit e pushtetit. Drejtuesi i garave (...')
 • 19 maj 2022 12:27 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen BIG BOSS BEATZ (përmbajtja ishte: '{{grise|spam}} <div id="bodyContent" class="vector-body"><div id="siteSub" class="noprint">Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë</div><div class="mw-body-content mw-content-ltr" lang="sq" dir="ltr"><div class="mw-parser-output"> {| class="infobox vcard" style="width: 21em; font-size: 95%;" | colspan="2" style="text-align:center; font-size:larger; background-color:lightsteelblue; color:#000000;" |'''Mario Muho (Big Boss Beatz)''' |- | |- | colspan="2" style="text-align: ce...')
 • 19 maj 2022 12:27 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Mario Muho (Big Boss Beatz) (përmbajtja ishte: '{{grise|spam}} <div id="bodyContent" class="vector-body"><div id="siteSub" class="noprint">Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë</div><div class="mw-body-content mw-content-ltr" lang="sq" dir="ltr"><div class="mw-parser-output"> {| class="infobox vcard" style="width: 21em; font-size: 95%;" | colspan="2" style="text-align:center; font-size:larger; background-color:lightsteelblue; color:#000000;" |'''Mario Muho (Big Boss Beatz)''' |- | |- | colspan="2" style="text-align: cen...')
 • 19 maj 2022 12:27 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Mario Muho (përmbajtja ishte: '{{grise|spam}} <div id="bodyContent" class="vector-body"><div id="siteSub" class="noprint">Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë</div><div class="mw-body-content mw-content-ltr" lang="sq" dir="ltr"><div class="mw-parser-output"> {| class="infobox vcard" style="width: 21em; font-size: 95%;" | colspan="2" style="text-align:center; font-size:larger; background-color:lightsteelblue; color:#000000;" |'''Mario Muho (Big Boss Beatz)''' |- | |- | colspan="2" style="text-align: ce...')
 • 19 maj 2022 12:26 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Marina vjollca (përmbajtja ishte: '{{Grise|1=No useful content}} Marina Vjollca vjece 23 ka pasur nje femijeri jo te mire.Familja e saj perbehet nga 3 vajza dhe 2 prinderit.')
 • 19 maj 2022 12:26 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Luis hoxha (përmbajtja ishte: '{{delete}} Luis Hoxha (lindur më 20 shtator 1984) është një sipërmarrës, investitor dhe themelues shqiptar i restorantit Mado Fusion.<ref>{{Cite web|last=Inc|first=AB Digital|title=Luis Hoxha Making The Difference At Entreprenuership Game|url=https://www.benzinga.com/node/21304134|access-date=2022-03-12|website=Benzinga|language=en}}</ref><ref>{{Cite web|last=Media|first=Lexo al|date=2022-02-20|title=“Mado”, vendi me sushin më të shijshëm në Tiranë, menaxhe...')
 • 19 maj 2022 12:26 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Luis Hoxha (përmbajtja ishte: '{{DISPLAYTITLE:Luis Ha}} {{delete}}')
 • 19 maj 2022 12:26 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Lista e fëmijve të dheut të Tiranës (përmbajtja ishte: '{{grise}} {{Portal|Tirana}} {| |Fatos Nano|| politikan, kryeministër, Urdhri "Gjergj Kastrioti Skënderbeu" |- | Petraq Xhaçka || nga Tirana, inxhinier, letrarë, aktiv në Fier. <ref name=Ficom>{{Cite web |url=http://index.fieri.com/tag/personazh |title=Rubrika ''Pesonazhe'' në amzën Fieri.com |accessdate=3 prill 2009 |archiveurl=https://web.archive.org/web/20090329041518/http://index.fieri.com/tag/personazh |archivedate=29 mars 2009 |url-status=dead |acc...')
 • 19 maj 2022 12:25 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Yftari (përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Iftari {{grise}}" dhe i vetmi redaktor ishte "Hyllvegu" (diskutimet))
 • 19 maj 2022 12:24 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Alqi Bllaku (përmbajtja ishte: '{{DISPLAYTITLE:Alqi Bllako}} '''Alqi Bllako''', ka lindur në Kolonjë, më 10 Maj 1987. Ai është i martuar me Odeta Çaton dhe kanë 3 fëmijë, Adorën, Alexandrin dhe Antonin. == Biografia == Ai ka një karrierrë të larmishme në sektorin privat , pubik dhe mësimdhënie. Ka përfunduar studimet e larta pranë [https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_New_York_(Tirana) Universitetit të New York-ut], Tiranë, si dhe ka kryer disa st...')
 • 19 maj 2022 12:23 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Kevin kamberi (përmbajtja ishte: ''''Historiku''' Kevin Kamberi eshte piktor nga Dibra.Ka lindur ne Tirane dhe ka jetuar aty pese vjet. Me vone u vendos ne Diber ne fshatin Vakuf ku jetoi 9 vjet. Tani ai jeton jo me shume se 8km larg Vakufit ne Peshkopi ne Diber. '''Galeria''' thumb|right|200px|"Jesus chases away people working for money" by Kevin kamberi '''Filozofia''' Kevin Kamberi ben piktura pa para me besimin e vertete s...')
 • 19 maj 2022 12:22 Tëfcí diskuto kontribute grisi faqen Bader Antar (Muzikant) (përmbajtja ishte: '{{Pa referenca|}} {{Pp|}} {{Vini Re!}} {{për përmirësim}} 《[{{{delete}}}]》 {{Infobox person| name= Bader Antar | image= | birth_date= 24 shkurt 1996 | birth_place= Rabat Marok | occupation = Muzikant, writer | nationality = Marok }} '''Bader Antar''' i lindur (1996) është një Krijues Artist-Dixhital në Rabat, Marok. është një ndërmarrës dhe biznesmen == Biografia == Bader Antar është një Krijues Artist-Dixhita...')
 • 2 maj 2022 09:20 Tëfcí diskuto kontribute ka mbrojtur faqen Dritan Abazi [Redaktimi=Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari] (Skadon 2 maj 2023 09:20) [Zhvendosja=Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari] (Skadon 2 maj 2023 09:20) (versione)
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).