Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Theoden sA (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 4 maj 2016 00:22 Theoden sA Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 6 prill 2016 20:07 Liridon Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Theoden sA nga autochecked user në autochecked user dhe Kontrollues (Aktiv, redaktime cilësore !!)
  • 6 prill 2016 19:45 Theoden sA Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user