Përdoruesi diskutim:Theoden sA

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Kontrollues[redakto tekstin burimor]

Përshëndetjeje Theoden sA, për redaktimet tuaja cilësore, po ju jap privilegjin Kontrollues, që të miratoni redaktimet tuaja, dhe faqet e pakontrolluara. Punë të mbarë.--Liridon (diskutimet) 6 prill 2016 20:11 (CEST)

Artikull i mirë[redakto tekstin burimor]

Përshëndetje Theoden sA,

Kandidova për artikull të mirë artikullin që keni shkruar ju Konventa Evropiane për të Drejtat e Njeriut, i cili besoj se i plotëson kriteret. Nëse ke kohë, voto për të dhe për propozimet e tjera, ashtu si mendon ti, {{PËR}} {{KUNDËR}} ose {{ASNJANËS}}. Punë të mbarë.--Liridon (diskutimet) 1 maj 2016 11:31 (CEST)

(KOMENTI I ZHVENDOSUR NGA FAQJA E VOTIMIT) Gjithashtu nëse është e mundur më lini një koment sesi mund të përmirësohet artikulli, pasi kam ndërmend të bëj një artikull të ngjashëm për Deklarata Universale për të Drejtat e Njeriut. Theoden sA (diskutimet) 2 maj 2016 13:50 (CEST)
@Theoden sA e zhvendosa komentin tënd këtu, pasi atje është vetëm për të votuar. Cilin artikull dëshiron të përmirësosh ?--Liridon (diskutimet) 2 maj 2016 14:10 (CEST)
@Liridon, ngaqë Deklarata Universale për të Drejtat e Njeriut është e një natyre të ngjashme me KEDNj, isha i interesuar për mënyra sesi artikulli mbi Konventa Evropiane për të Drejtat e Njeriut mund të përmirësohet, kështu që këto rekomandime t'i inkorporoj tek artikulli i ri mbi Deklarata Universale për të Drejtat e Njeriut. Theoden sA (diskutimet) 2 maj 2016 15:07 (CEST)
@Theoden sA, e lexova artikullin Konventa Evropiane për të Drejtat e Njeriut, është i qartë, përfshinë të gjitha pikat, me strukturë të mirë, nuk e jam i kësaj fushe që të rekomandoj diçka më shumë mbi të, por ngjashëm si Wikipedianët e tjerë, duhet të bazohemi te Wikipedia anglisht. Ndërsa Deklarata Universale për të Drejtat e Njeriut aktualisht ka pak material, nëse do lirisht hiqe atë përmbajtje dhe rishkruaje nga fillimi, ose vazhdo nga aty ku është.--Liridon (diskutimet) 2 maj 2016 15:39 (CEST)

Wikipedianët në OSCAL[redakto tekstin burimor]

Përshëndetje Theoden,

Në kuadër të Konferencës OSCAL në Tiranë më 14-15 maj, do marrin pjesë edhe një grup i wikipedianëve me disa aktivitete të ndryshme, prezantime, punëtori. Më e rëndësishmja ku edhe ju mund të përfshiheni është info-booth (stenda për prezantim të Wikipedias Shqip), dhe sipas dëshirës të merrni pjesë edhe në aktivitete të tjera të konferencës.

Faqja me më shumë detaje: Wikipedia:Takime/Wikipedianët në OSCAL
Regjistrimi: regjistrohu ne OSCAL këtu
Faqja ndihmëse e eventit në fb: Wikipedianët në OSCAL

Është një mundësi e mirë jo vetëm për të prezantuar Wikipedian, por edhe për për tu njohur më mirë mes veti ne si komunitet.--Liridon (diskutimet) 8 maj 2016 23:02 (CEST)

WALUG (votimi për rregulloren)[redakto tekstin burimor]

Përshëndetje Theoden sA,

Wikimedians of Albanian Language User Group është një grup i wikimedianëve shqiptarë tashmë i njohur nga Fondacioni i Wikimedias, që aktualisht po përpilon rregulloren/strategjinë e funksionimit. Propozimet, votimi dhe diskutimi për Vizionin e User Grupit është deri më 23:59 CEST 3 korrik 2016. Jeni i ftuar të jepni propozime/ide ose të votoni për propozimet e dhëna.--Liridon (diskutimet) 29 qershor 2016 00:08 (CEST)

Mirënjohje për artikullin Konventa Evropiane për të Drejtat e Njeriut[redakto tekstin burimor]

Përshëndetje Theoden sA

Një punë shumë e mirë që ja vlen të lexohet në sqwiki. Ndjehem krenar me përdorues si ty. Kjo stampë është për ty.--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 11:06 (CEST)

Wiki Weekend Tirana 2016[redakto tekstin burimor]

Përshëndetje Theoden sA,

Në kuadër të eventit të Wiki Weekend në Tiranë më 3-4 dhjetor, doja tju ftoja të mernit pjesë në këtë aktivitet i cili i dedikohet totalisht Wikipedias Shqip dhe projekteve të tjera të Wikimedias si Wikidata dhe meta. Si përdorues aktiv i Wikipedias Shqip dhe si njohës i mirë i rregullave dhe shkrimit te artikujve mendoj se do ishte me vlerë te ndanit eksperiencen tuaj, qoftë me pjesëmarresit apo duke dhënë një prezantim per një teme që ju e njofni të nevojshme sidomos për kontribuesit e rinj.

Është një mundësi e mirë jo vetëm për të prezantuar Wikipedian, por edhe për tu njohur më mirë mes nesh si komunitet. Lidhje të rendesishmeː

  • Regjistrimi si pjesemarres bëhet këtu
  • Aplikimi si ligjerues bëhet këtu
  • Më shumë detaje gjeni këtu

Gjithë të mirat, --Margott (diskutimet) 29 nëntor 2016 18:07 (CET)