Stampa:2020–21 UEFA Nations League A tables

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Group 1
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Kualifikim ose rënie Polonia Italia Holanda Bosnja dhe Hercegovina
1  Polonia 4 2 1 1 5 2 +3 7 Kualifikohet në Finalet e Ligës së Kombeve 0–0 18 Nov 3–0
2  Italia 4 1 3 0 3 2 +1 6 15 Nov 1–1 1–1
3  Holanda 4 1 2 1 2 2 0 5 1–0 0–1 15 Nov
4  Bosnja dhe Hercegovina (Y) 4 0 2 2 2 6 −4 2 Bie në Ligën B 1–2 18 Nov 0–0
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më 14 tetor 2020. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
(Y) S'mund ta fitojë grupin
Group 2
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Kualifikim ose rënie Belgjika Danimarka Anglia Islanda
1  Belgjika (X) 4 3 0 1 10 4 +6 9 Kualifikohet në Finalet e Ligës së Kombeve 18 Nov 15 Nov 5–1
2  Danimarka (X) 4 2 1 1 4 2 +2 7 0–2 0–0 15 Nov
3  Anglia (X) 4 2 1 1 3 2 +1 7 2–1 0-1 18 Nov
4  Islanda (R) 4 0 0 4 2 11 −9 0 Bie në Ligën B 1-2 0–3 0–1
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më 14 tetor 2020. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
(R) Bie; (X) S'mund të bjerë
Group 3
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Kualifikim ose rënie Portugalia Franca Kroacia Suedia
1  Portugalia (X) 4 3 1 0 9 1 +8 10 Kualifikohet në Finalet e Ligës së Kombeve 14 Nov 4–1 3–0
2  Franca (X) 4 3 1 0 7 3 +4 10 0–0 4–2 17 Nov
3  Kroacia (Y) 4 1 0 3 6 11 −5 3 17 Nov 1–2 2–1
4  Suedia (Y) 4 0 0 4 1 8 −7 0 Bie në Ligën B 0–2 0–1 14 Nov
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më 14 tetor 2020. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
(X) S'mund të bjerë; (Y) S'mund ta fitojë grupin
Group 4
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Kualifikim ose rënie Spanja Gjermania Ukraina Zvicra
1  Spanja 4 2 1 1 6 2 +4 7 Kualifikohet në Finalet e Ligës së Kombeve 17 Nov 4–0 1–0
2  Gjermania 4 1 3 0 7 6 +1 6 1–1 14 Nov 3–3
3  Ukraina 4 2 0 2 4 7 −3 6 1–0 1–2 2–1
4   Zvicra 4 0 2 2 5 7 −2 2 Bie në Ligën B 14 Nov 1–1 17 Nov
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më 13 tetor 2020. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
Overall
Rnk Grp Skuadra NL F B H GP GK GN P
TBD POR 4 3 1 0 9 1 +8 10
TBD BEL 4 3 0 1 10 4 +6 9
TBD ESP 4 2 1 1 6 2 +4 7
TBD POL 4 2 1 1 5 2 +3 7
5 FRA 4 3 1 0 7 3 +4 10
6 DEN 4 2 1 1 4 2 +2 7
7 GER 4 1 3 0 7 6 +1 6
8 ITA 4 1 3 0 3 2 +1 6
9 ENG 4 2 1 1 3 2 +1 7
10 UKR 4 2 0 2 4 7 −3 6
11 NED 4 1 2 1 2 2 0 5
12 CRO 4 1 0 3 6 11 −5 3
13 SUI 4 0 2 2 5 7 −2 2
14 BIH 4 0 2 2 2 6 −4 2
15 SWE 4 0 0 4 1 8 −7 0
16 ISL 4 0 0 4 2 11 −9 0
Loja e parë do të luhet më 3 September 2020. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Ranking criteria