Stampa:Film-screenshot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Copyrighted

Ky skedar është një screenshot nga një film apo nga një emision televiziv me të drejtë të caktura riprodhimi, dhe e drejta e riprodhimit për këtë skedar ka shumë gjasa të i takojë ndonjë kompanie për prodhimin e filmave ose e ndonjë aktori/eje që paraqitet në foto. Përdorimi i i fotgafisë është i kufizuar me rezolucion të caktuar:

  • për të identifikuar koment të caktuar kritik të filmit ose aktorit (nëse është në të)
  • Wikipedia Shqip, që gjndet në serverët e fondacioit pa profit Wikimedia,

vlerësohet si përdorim i ndershëm nën Ligjin e Shteteve të Bashkuara mbi të drejtën e riprodhimit. Çdo përdorim tjetër i skedarit, në Wikipdiaose gjëtej nënkupton shkeljen e të drejtës për ripdodhim.