Udhëtimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Udhëtimi është lëvizja e njerëzve midis vendeve të largëta gjeografike. Udhëtimi mund të bëhet me këmbë, biçikletë, automobil, tren, varkë, autobus, aeroplan, anije ose mjete të tjera, me ose pa bagazh, dhe mund të jetë një drejtim ose vajtje-ardhje. Udhëtimi mund të përfshijë edhe qëndrime relativisht të shkurtra ndërmjet lëvizjeve të njëpasnjëshme, si në rastin e turizmit.[1]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "Travel", Wikipedia (në anglisht), 2022-10-19, marrë më 2022-12-21