Jump to content

Victoria (Telenovelë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Victoria është një telenovelë e prodhuar nga Kolumbia në vitin 2007. Bazuar në telenovelën e suksesshme Señora Isabel, me skenar të Bernardo Romero Pereiro dhe përshtatur nga Ximena Romero. Zonja Victoria Santiesteban mbush 50 vjeçe dhe është gati për të festuar 25 vjetorin e martesës me Enrique Mendoza, kur zbulon se ai ka dy vjet që e tradhton me një vajzë njëzet vjet më të vogël e quajtur Tatiana. Në jetën e saj vjen një djalë 34 vjeç që bie në dashuri me të, dhe i tregon se nuk ka rëndësi se ti je 50 vjeçe, dashuria nuk njeh moshë.

Victoria Ruffo si Victoria Santiesteban de Mendoza

Mauricio Ochmann si Jerónimo Acosta

Arturo Peniche si Enrique Mendoza

Andrea López si Tatiana López