WikiFilmat SQ/Axhenda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Firmosja e marrëveshjes së bashkëpunimit[redakto | përpunoni burim]

  • 15.02.2019 - Vendi: Qendra Kombëtare e Kinematografisë

Edit-a-thons[redakto | përpunoni burim]

  • 19.03.2019 në 18:30 Editathon nr.2;
  • 28.03.2019 në 18:30 Editathon nr.3;
  • 24.04.2019 në 18:30 Editathon nr.4;
  • 30.04.2019 në 18:30 Editathon nr.5
  • 04.05.2019 në 11:00 Editathon nr.6

Të gjitha editathon-s do të zhvillohen në Open Labs.

Axhenda e plotë do shtohet së shpejti këtu me të gjitha aktivitetet që do organizohen dhe si mund të përfshiheni.