Jump to content

Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Wikipedia:CEE Spring 2015)


CEE Spring Shqip: Pranvera e Europës Qendrore-Lidore, është emri ndërkombëtar i konkursit të redaktimit i cili do të mbahet në pranverë të 2015 (rreth muajit Mars deri në muajin Maj). Qëllimi i aktivitetit do të jetë përmirësimi i versioneve të ndryshme gjuhësore të Wikipedia-s. Pra, do të jetë një aktivitet që pomovon bashkëpunimin e vendeve si fqinjë dhe anëtarë të një rajoni, për të mësuar dhe përmirësuar mbulimin e disa temave specifike në Wikipedia në gjuhë të ndryshme.

Konkursi i organizuar nga vullnetarë prej komunitetit të Wikipedia-as në vende të ndryshme të rajonit dhe të degëve pjesëmarrëse të Lëvizjes Wikimedia. Janë shtuar edhe institucione të ndryshme kulturore dhe shkollat. Frymëzimi ishte Java e bashkëpunimit të Wikipedia-s së Ukrainës dhe Estonisë

FlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuriFlamuri

Në pak fjalë: Shkruani artikuj për vende të ndryshme të Evropës Qendrore dhe Lindore (p.sh. kuzhinë Shqiptare, hungareze, ujërave gjeografisë rumune, malet bullgare, bujqësia e Ukrainës, historisë ruse, art/kultura Armeniane ....) Dhe fitoni çmime të ndryshme

Pjesëmarrësit

[Redakto nëpërmjet kodit]
  • Ju lutem shtoni emrin tuaj në tabelën me poshtë nqs doni të merni pjesë në konkurs dhe plotësoni listën e kontributeve pasi të shtoni apo redaktoni artikujt!
Pjesëmarrësi Lista e kontributeve Artikujt e edituar Rezultati
Margott Lista e kontributeve 22
Redon_skikuli Lista e kontributeve 3
ViolaCiv Lista e kontributeve
Ammartivari Lista e kontributeve
Edlira Dede Lista e kontributeve 1
Atena Lista e kontributeve 33
Agnesa Lista e kontributeve 1
Ariana Lista e kontributeve 8