Përdoruesja:Athens382/CEE Spring 2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Artikulli Byte Krijuar për
1 Akademia Letonese e Shkencave 2015 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
2 Juris Upatnieks 6583 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
3 Minox 14703 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
4 Juris Hartmanis 4529 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
5 Akademia maqedonase e Shkencave dhe e Arteve 2961 Flamuri Lista Maqedonase "Shkencë"
6 Alkaloid (kompani) 2916 Flamuri Lista Maqedonase "Shkencë"
7 Universiteti i Letonisë 8695 Flamuri Lista Letoneze "Edukim"
8 Fabrika shtetërore elektroteknike e Letonisë 6724 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
9 Universiteti Teknik i Rigës 4866 Flamuri Lista Letoneze "Edukim"
10 Universiteti i Shkencës së Informacionit dhe Teknologjisë "Shën Apostull Pauli" 3251 Flamuri Lista Maqedonase "Edukim"
11 Qendra Ndërkombëtare Astronomike e Radios në Ventspils 2184 Flamuri Lista Letoneze "Shkencë"
12 Universiteti Europian në Republikën e Maqedonisë 3112 Flamuri Lista Maqedonase "Edukim"
13 Mitologjia letoneze 16536 Flamuri Lista Letoneze "Kulturë/Folklor"
14 Mbrëmjet Poetike të Strugës 12697 Flamuri Lista Maqedonase "Kulturë"
15 Kuzhina letoneze 8465 Flamuri Lista Letoneze "Kulturë/Gjenerale"
16 Vodka 15649 Flamuri Lista Ruse "Shoqërore"
17 Vera rumune 3443 Flamuri Lista Rumune "Kulturë"
18 Varreza qejflike 5106 Flamuri Lista Rumune "Kulturë"
19 Festivali kombëtar i këngës polake në Opole 2954 Flamuri Lista Polake "Art dhe muzikë"
20 Bazilika e Zonjës Sonë e Licheńit 3441 Flamuri Lista Polake "Religjion"
21 Kremlini 12231 Flamuri Lista Ruse "Kulturë"
22 Sergei Yesenin 12675 Flamuri Lista Ruse "Kulturë"
23 Biblioteka Kombëtare e Polonisë 10487 Flamuri Lista Polake "Gjenerale"
24 Mos blej mallra ruse! 19249 Flamuri Lista Ukrainase "Histori"
25 Ilya Repin 15504 Flamuri Lista Ruse "Kulturë"
26 Kishat prej druri të Maramureșit 10170 Flamuri Lista Rumune "Kulturë"
27 Kukulla Matrioshka 11370 Flamuri Lista Ruse "Kulturë"
28 Alexander Stepanovich Popov 14970 Flamuri Lista Ruse "Shkencë"
2̈9 Alexander Mozhaysky 5775 Flamuri Lista Ruse "Shkencë"
30 Anton Çehov 36989 Flamuri Lista Ruse "Kulturë"
31 Katedralja e Lubjanës 9664 Flamuri Lista Sllovene "Kulturë"
32 Hekurudha Trans-Siberike 7305 Flamuri Lista Ruse "Transport"
33 Çaji turk 4863 Flamuri Lista Turke "Kulturë"