Wikipedia:Projekti Cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekti Cung është pjesë e sq:Wikipedia që ka për qëllim mbledhje he kordnimin e gjithë materialit që ka të bëjë me artikujt cung.

Stampat[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Stampa kryesore e artikujve cung është Stampa:cung të gjitha stampat tjera të krijuara për sqarimin e artikujve cung duhet të vihen si nën kategori e kësaj stampe.
  • Përdorimi i stampes cung është i thjeshtë deri te i kopliuar varrësishtë se për çka do të prdoret. Për të shikuar se cilët artikuj janë cung shikoni nyjen në anën e djathtë të dritarës "Lidhjet këtu" p.sh.: kjo fletë lidhet me:[1]

Deri më sot, 25 shtator 2021 në sq:Wikipedia gjenden këto stampa që kanë të bëjnë me artikujt cung dhe janë prezentuar në këtë fletë:

Cung i përgjithshëm[Redakto nëpërmjet kodit]

{{cung}} Redaktoni Stampa:cung efekti:Cung i shkencave[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{shke-cung}} Redaktoni Stampa:shke-cung efekti:Stampa:Shke-cung Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{mate-cung}} Redaktoni Stampa:mate-cung efekti:E-to-the-i-pi.svg Ky artikull në lidhje me matematika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.

Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{fizi-cung}} Redaktoni Stampa:fizi-cung efekti:


Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{kimi-cung}} Redaktoni Stampa:kimi-cung efekti:Nuvola apps edu science.svg Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull. Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{bio-cung}} Redaktoni Stampa:bio-cung efekti:P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.


Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{his-cung}} Redaktoni Stampa:his-cung efekti:


Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{gjeo-cung}} Redaktoni Stampa:gjeo-cung efekti:


Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{eko-cung}} Redaktoni Stampa:eko-cung efekti:


Wikipedia:Projekti Cung Shkencë : {{info-cung}} Redaktoni Stampa:info-cung efekti:Vista-system.png Ky artikull në lidhje me Informatika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.


Sport[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:Projekti Cung Sport : {{sport-cung}} Redaktoni Stampa:sport-cung efekti:


Cung i lëmive tjera[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{poli-cung}} Redaktoni Stampa:poli-cung efekti:</sall>Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{poli-cung}} Redaktoni Stampa:poli-cung efekti:</sall>Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{kino-cung}} Redaktoni Stampa:kino-cung efekti:Gnome-multimedia.svg Ky artikull në lidhje me Filmi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{lit-cung}} Redaktoni Stampa:Lit-cung efekti:

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{index-cung}} Redaktoni Stampa:index-cung efekti:

Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : Redaktoni Stampa:Medi-cung efekti: Wikipedia:Projekti Cung Të tjera : {{index-cung}} Redaktoni Stampa:index-cung efekti: