Wikipedia:Projekti Fjalori/Drejtësi/Ë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Projektfjalori.GIF
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Drejtësi apo Vitrina Projekti Fjalori/%C3%8B ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
Ë-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

Ë[Redakto nëpërmjet kodit]

  • evropa
    1. buxheti : Evropa Qendrore dhe Lindore shk. EQL [1]
  • EQL
    1. buxheti shk. për : Evropa Qendrore dhe Lindore[1]


Dëftime[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b Nga Fjalori në Buxheti i Kosovës 2003