Jump to content

Wikipedia:Projekti Fjalori/Drejtësi/O

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Drejtësi apo Vitrina Projekti Fjalori/O ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
O-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

 • OBSH
  1. buxheti shk. për : Organizata Botërore e Shëndetësisë. [1]
 • ofruesi
  1. ...
  2. buxheti : Ofruesit e Shërbimeve Publike shk. OSHP. [1]
 • organizata
  1. ...
  2. buxheti : Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë shk. OSBE. [1]
  3. buxheti : Organizata Botërore e Shëndetësisë shk. OBSH. [1]
 • OSBE
  1. buxheti shk. për : Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë. [1]
 • OSHP
  1. buxheti shk. për : Ofruesit e Shërbimeve Publike. [1]


 1. ^ a b c d e f Nga Fjalori në Buxheti i Kosovës 2003