Jump to content

Wikipedia:Projekti Fjalori/Drejtësi/I

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Drejtësi apo Vitrina Projekti Fjalori/I ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
I-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

 • intervenimi
  1. ...
 • instituti
  1. ...
  2. buxheti : Instituti i Shëndetësisë Publike shk. ISH. [1]
  3. buxheti : Institucionet e Përkohshme të Vetëqeverisjes sh IPVQ. [1]
 • IPVQ
  1. buxheti shk. për : Institucionet e Përkohshme të Vetëqeverisjes. [1]
 • IRJM
  1. buxheti shk. për : Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë. [1]
 • IT
  1. buxheti shk. për : Teknologjia Informative. [1]
 • ish
  1. ...
  2. buxheti : Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë shk. IRJM. [1]
 • ISH
  1. buxheti shk. për : Instituti i Shëndetësisë Publike. [1]


 1. ^ a b c d e f g Nga Fjalori në Buxheti i Kosovës 2003