Jump to content

Wikipedia:Takime/WikiProjekti Gratë - Maratonë redaktimi në Wikipedia/Kontributi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fillimi

 

Udhëzime

 

Lista

 

Kontributet

 


  • 13 Pjesëmarrës offline. 2 djem dhe 11 vajza
  • 5 pjesëmarrës online
  • 103 artikujt të prijuar dhe përmirësuar gjithsej.


  • Foto gjatë eventi mund të gjehen këtu
  • Artikujt promovues mund të lexohen këtu