Xhamia e Pashës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Xhamia e Pashës.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Emërtimi Xhamia e Pashës ka disa përdorime dhe mund të referohet për: