Zëri i Pensionistit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zëri i Pensionistit është gazetë periodike e Shoqatës "Bashkimi i Përgjithshëm i Pensionistëve të Shqipërisë". Drejtor dhe kryeredaktor:Bektash Zite. Zv/kryeredaktor:Faik Xhani. Kolegjumi i redaksisë: Dr.Zihni Haskaj, Shaban Geclila, Velesie Osmani, Lefteri Gjergji, Ina Zhupa, Ramazan Ilnica, Rustem Deva, Rustem Braha, Drita Toçi.


Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]