Zbritje (matematikë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zbritja është një nga katër veprimet themelore të matematikës, me anë të të cilës nga një numër (i zbritshmi) heqim një numër tjetër (zbritësi) dhe gjejmë mbetjen.