Accidentally in Love

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Accidentally In Love është pjesa muzikore e filmit Shrek 2 tekstin dhe komponimin e saj e kanë pregatitur David Bryson dhe Adam Duritz. Pjesa muzikore Accidentally In Love është zgjedhur në kategorin muzika më e mirë e filmit si kandidate për çmimin Academy Award - 2005 dhe Golden Globe për vitin 2004 të mbajtur më 16 janar 2005.