Jump to content

American Dad!

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

American Dad! është një seri animuar amerikane prodhuar nga Underdog Productions dhe Fuzzy Door Productions për krijimin e 20th Century Fox, në pjesë, nga Seth MacFarlane, krijuesi i Family Guy.