Bibliopedagogjia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bibliopedagogjia është një disiplinë e pedagogjisë së aplikuar e cila merret me studimin e ndikimit të leximitlibrave dhe literaturës tjetër të shtypur në edukimin, arsimimin dhe zhvillimin e personalitetit të njeriut. [1]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ http://ii.fmph.uniba.sk/~filit/fvb/bibliopedagogika.html