Jump to content

Biblioteka Akademike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Bibliotekë Akademike

Biblioteka Akademike, është ajo bibliotekë që i ofron shërbim universitetit dhe institucioneve të arsimit të lartë. Në përgjithësi kanë dy qëllime : ta mbështesin programin mësimor te shkollës, dhe ti ndihmojnë studentëve të universitetit në kërkimet e tyre.