Bulevardi Brazil

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bulevardi Brazil është një telenovel brayiliane e krijuar nga João Emanuel Carneiro. Kjo premiere filloj me 26 mars 2012 dhe përfundoi me 19 tetor, 2012Rede Globo ne oren 21:00.

Ne Shqiperi u transmetua me 13 qershor, 2013 dhe perfundoi me 31 janar, 2014 ne Top Channel. Ndersa në Kosovë filloj të transmetohet ne shtator 2015 në RTV21