Jump to content

Closer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Closer është një film artistik dramatike i prodhuar në ShBA dhe shfaqur në vitin 2004.

Closer ka qenë i nominuar për çmimin "Golden Globe - 2004" në kategorinë Filmi më i mirë dramatik i vitit. Përpos nominimit të filmit janë nominuar edhe disa anëtarë të ekipit realizues të filmit për këtë çmim. Kështu regjia e Mike Nichols është nominuar në kategorinë Regjia më e mirë ; Clive Owen është nominuar për kategorinë Protagonisti dytësore dhe Natalie Portman protagonistja dytësore më të mirët të vitit 2004.