Edward Heath

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Sir Edward Heath

Edward Heath (9 korrik 1916 - 17 korrik 2005) ka qenë Kryeministër i Mbretërisë së Bashkuar nga viti 1970 në vitin 1974 dhe po ashtu lider i Partisë Konservatore nga viti 1965 në 1975.