Jump to content

Eqrem Telhaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Eqrem Telhaj
Ministër i Financave
Në detyrë
14 shtator – 4 nëntor, 1943
Paraprirë ngaAndon Beça
Pasuar ngaSokrat Dodbiba
Të dhëna vetjake
U lind më20 gusht 1912
Vajzë, Perandoria Osmane
Vdiq më1999
NënshtetësiaShqiptar
Punësimiushtarak

Eqrem Telhaj (Vajzë, 20 gusht 1912 - 1999) ka qenë ushtarak, nëpunës dhe anëtar i ngarkuar me Punët Botore pas kapitullimit të Italisë.