Fantastic Four

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

The Fantastic Four është një stripMarvel Comics me një grup superhero, krijuar nga Stan Lee dhe Jack Kirby dhe debutoi në The Fantastic Four #1 (nëntor 1961).