Faqja e rrjetit e punësimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Një faqe rrjeti e punësimit është një faqe interneti që merret në mënyrë specifike me punësimin ose karrierën. Shumë faqe interneti punësimi janë krijuar për të lejuar punëdhënësit të postojnë kërkesat e punës për një pozicion që do të plotësohet dhe zakonisht njihen si borde pune. Faqet e tjera të punësimit ofrojnë rishikime të punëdhënësve, këshilla për karrierën dhe kërkimin e punës dhe përshkruajnë përshkrime të ndryshme të punës ose punëdhënës. Nëpërmjet një faqe interneti pune, një punonjës i mundshëm mund të gjejë dhe plotësojë një aplikim për punë ose të dorëzojë CV në internet për pozicionin e shpallur.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]