Fundamenti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
NTP FUNDAMENTI
Fundamenti.png
Logoja e Ndërmarjes
TypeNdërmarrje Tregtare Private
Location
Members
30 Antarë
OwnerBashkim Halili
Key people
Bashkim Halili,Bekim Halili,Besnik Halili
Website

FUNDAMENTI është një Ndërmarrje Tregtare Private me lokacion në Gjilan. Ajo u themelua në vitin 1990 po me këtë emër si NTP FUNDAMENTI.Në fillim kjo ndërrmarje u morr me projektime dhe ndertime të objekteve.Kurse pas vitit 1999 gjeti aplikim në punët zejtare dhe ndërtimore me perpunimin e Granitit dhe Mermerit.Në fillim kërkesat kanë qenë për punimin e shkallëve,shtrimin e koridoreve dhe hapsirave të ndryshme brenda objekteve,vendosja e fashave të brendshme dhe të jashtme për dritare prej mermeri e graniti si dhe punimi i gurëve të kuzhinave. Duke u nisur nga nevojat e paraqitura dhe kërkesat e ndryshme të investitorëve,stafi udhëheqës i NTP “FUNDAMENTI” nga Gjilani i cili udhëheqet nga Bashkim Halili, ekonimist është angazhuar në sigurimin e pajimeve tekinike-blerjes së makinerisë përpunuese për granit dhe mermer si dhe të aftësimit të fuqisë punëtore për përpunimin e granitit dhe mermerit në mënyrë profesionale sipas kërkesave të tregut konsumuse dhe të sigurimit të furnizuesve me lëndë të parë (granit dhe mermer). Makineria e montuar në hallat prodhuse të NTP “FUNDAMENTI” në Gjilan e cila gjindet në anën e dhjathtë të rrugës magjistrale Gjilan-Prishtinë në afersi të vendbanimit Pasjak ,paraqet një rrumbullaksim të procesit tekologjim për punimin e granitit dhe mermerit për të gjitha fazat e nevojshme. Kryhen të gjitha punët operative prej prerjes edhe dhënjes së formës së pjesëve të pllakave të mermerit-granitit sipas dizajnimit,lëmimit të tyre,shpurjeve të ndryshme edhe montimit të tyre në vendet e parapara sipas projekteve paraprake të cilat derivojnë nga kërkesat e konsumatorëve.Kualiteti është Europian, ekspeditiviteti gjithashtu për kryrjen e punimeve. Ndërmarrja “FUNDAMENTI” ka siguruar furnitorë me Granit dhe Mermer të ndryshëm me sasi dhe kualitet të duhur si në vend ashtu edhe jashtë vendit si në shtetet: Itali, Graqi, Bullgari, Turqi, Kinë etj.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]