Gluteus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bythë është secila pjesë e mishit dhe e rrumbullakosur e vendosur në pjesën e poshtme të shpinës së disa kafshëve, veçanërisht disa majmunëve dhe njerëzve. Një goditje tregon një goditje të dhënë ose të marrë në to.[1]

  1. ^ https://sq.wiktionary.org/wiki/bythë