Jump to content

Kategoria:Vetitë CS1: Paqartësi Julian-Gregoriane

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve gjenden data të plota (dita, muaji, viti) mes periudhës 1 tetor 1582 - 1 janar 1926. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Periudha e mësipërme kohore ka paqartësi për llojin e kalendarit të përdorur dhe sjell probleme në metadata. S'është ende e qartë si do të veprohet me burimet me data të tilla.

Faqet në kategorinë "Vetitë CS1: Paqartësi Julian-Gregoriane"

Kjo kategori ka 104 faqe nga 104 gjithësej.