Google Translator Toolkit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Google Translator Toolkit ishte një mjet përkthimi ndihmës i komjuterizuar në internet (CAT) - një aplikacion ueb-i i projektuar për të lejuar përkthyesit për të redaktuar përkthimet që Google Translate gjeneron automatikisht duke përdorur skedarët e vetë dhe / ose ato të ngarkuar nga përdoruesi,i fjalorëve të duhur dhe memorie përkthimi . Me Google Translator Toolkit, përkthyesit mund të organizojnë punën e tyre dhe të përdorin përkthime të përbashkëta, fjalorë dhe memorie përkthimi . Ai i lejonte përkthyesit të ngarkonin dhe të përkthenin dokumente të Microsoft Word, OpenDocument, RTF, HTML, tekst, dhe artikuj të Wikipedia-s.

Google Translator Toolkit u mbështet nga Google Translate, një shërbim i bazuar në internet. Google Translator Toolkit mund të konfigurohet që të para-përkthej automatikisht dokumentet e ngarkuar duke përdorur Google Translate.