Ingrid Aune

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ingrid Aune dhe Espen Barth Eide në vitin 2012

Ingrid Johansen Aune (19 tetor 1985 - 1 gusht 2019) ishte politikane norvegjeze nga Hommelviku në Sør-Trøndelag. Ajo u bë kryetare e komunës Malvik në vitin 2015. Ajo përfundoi gradën Master në Universitetin e Uiskonsinit. Ajo ka diplomë Bachelor në marrëdhëniet ndërkombëtare dhe ekonomi prej Universitetit të Oslos nga viti 2010.