Iron Man

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Iron Man

Iron Man është një superhero që vesh një kostum-mburojë të teknologjisë së lartë. Emri i vërtëtë i tij është Tony Stark. Personazhi u krijua nga Marvel Comics dhe shfaqet në librat komikë dhe filmat e saj.

Personazhi është protagonist në filmat Iron Man, Iron Man 2, The Avengers dhe Iron Man 3.