Jump to content

Jonuz Dini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jonuz Dini (Shkodër, 1925 - 1982) ka qenë romancier, autor pjesësh teatrale dhe aktor shqiptar.[1][2]

  1. ^ Bushati, Xhahid (16 maj 2020). "Jonuz Dini, shkrimtari i të vërtetave jetësore". gazetamapo.al.{{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja)
  2. ^ Elsie, Robert (2004). "Enver Hoxha's dictatorship stifles Albanian theater". përmbledhur nga Cornis-Pope, Marcel; Neubauer, John (red.). History of the Literary Cultures of East-Central Europe: Junctures and Disjunctures in the 19th and 20th Centurie (në anglisht). Vëll. 3. John Benjamins Publishing. fq. 232. ISBN 9789027234551.