Jump to content

Karyme Lozano

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Karyme Lozano është një aktore meksikane e lindur me 3 dhjetor 1978Meksiko.

U martua në 1999 me Aitor Iturrioz, por u divorcua në 2002, dhe ka një fëmijë me të Angela. Është 1,63 m e gjatë.

"Mujeres asesinas" - Ana & Paula, Ultrajadas (2009) TV episode .... Ana Beltrán

Pepe & Santo vs. America (2009) .... Isabel

"Amar sin límites" .... Azul Toscano (2006)

"Soñar no cuesta nada" (2005) TV series .... Emilia Olivares

Bandido (2004) (si Carime Lozano) .... Rosalia

Desnudos (2004) .... Diana

Ladies' Night (2003) .... Mujer Policía

El hecho imposible (2003)

"Niña... amada mía" .... Isabela Soriano (2003)

"El manantial" - Burimi (tln) .... Bárbara Luna (2001)

"Tres mujeres" (1999) TV series .... Fátima Uriarte

"Pueblo chico, infierno grande" (1997) TV series (si Karime Lozano) .... Braulia

"Mujer, casos de la vida real" (1997)

"El secreto de Alejandra" (1997) TV series

"Si Dios me quita la vida" (1996) TV series .... Teté

"Confidente de secundaria" (1996) TV series .... Marilu

"Volver a empezar" (1994) TV series .... Liliana