Kisha e Gjymtimit të Gjonit

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kisha e Gjymtimit të Gjonit
Lloji Arkitekturore
Vendndodhja Soçanicë, Leposaviq, Kosovë
Ndërtuar Mesjetë
Emri zyrtar: Monument /Ansambël
Lloji Nën mbrojtje
Përcaktuar 247/71; LZVM
Nr. i referencës 2874

Kisha e Gjymtimit të Gjonit është një monument i trashëgimisë kulturore në Soçanicë, Leposaviq, Kosovë.[1] Ky monument është i kategorisë "Arkitekturor", i miratuar me numër 247/71 .

Referimet[edit | edit source]

  1. ^ LISTA E TRASHËGIMISË KULTURORE PËR MBROJTJE TË PËRKOHSHME (PDF). Republika e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Marrë më 17 gusht 2016.

Lidhje të jashtme[edit | edit source]